Acasă / Comunicate de interes public

Comunicate de interes public

Anunt angajare pentru ocuparea a două posturi vacante pe perioada determinata in cadrul proiectului POIM cod My SMIS 133327 pe durata de implementare a acestuia - Etapa II.

Anunt angajare pentru ocuparea a două posturi vacante pe perioada determinata (Expert tehnic biolog si Expert tehnic implementare 2) in cadrul proiectului POIM ”Măsuri adecvate de management pentru conservarea biodiversității, promovarea culturii tradiționale a comunitățiilor locale si a ecoturismului în Parcul Național Cozia și in siturile Natura 2000 din zona acestuia”, cod My SMIS 133327 pe durata de implementare a acestuia. - Etapa II.

Anunt examen/concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a două posturi vacante pentru implementarea proiectului POIM cod Mysmis 2014+133327, pe durata acestuia de implementare:

Anunt examen/concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată, a două posturi vacante pentru implementarea proiectului POIM ”Măsuri adecvate de management pentru conservarea biodiversităţii, promovarea culturii tradiţionale a comunităţilor locale şi a ecoturismului în Parcul Naţional Cozia şi în siturile Natura 2000 din zona acestuia”, cod Mysmis 2014+133327), pe durata acestuia de implementare:

Anunt angajare ranger, pe perioada nedeterminata, etapa a II-a, studii superioare

Anunt, bibliografie, cerere de angajare

Anunt angajare Ranger, perioada nedeterminata

Accesul publicului la informația de mediu

Petiții și alte informații

GDPR

Alte informații utile